Tältningen

Written on 7:02 AM by Random

Jag minns en dag i sjuan när vi åkte på utflykt till Skrylle, med klassen och två av våra lärare. Vi tog bussen dit och vi skulle tälta en natt. Vi var lite smått nervösa eftersom det var i början av sjuan så folk kände inte varandra så bra. Men jag visste att vi skulle ha kul ändå.


När vi kom fram slog vi upp tälten i grupper. Efter det så gick vi till ett stort indiantält där det fanns två ledare som väntade. Vi fick olika uppgifter av dem som krävde bra samarbete, t.ex. ställa sig i ett led med den äldste först utan att prata. Efter det så gick vi till en stor fotbollsplan där vi kunde spela fotboll eller brännboll. Det blev visserligen lite ojämna lag eftersom vi själva fick dela upp lagen men vi hade ändå roligt. Efter fotbollen/brännbollen så grillade vi hamburgare vilket var väldigt gott. Innan vi skulle sova så fick vi lyssna på lite spökhistorier som en av våra lärare berättade. Det var ganska läskigt eftersom det var så mörkt ute och vi skulle sova sen. Läraren frågade om någon ville ta en runda i skogen med honom men det var ingen som vågade.


Det var en bra upplevelse att åka på läger när man har börjat i en helt ny klass. Man lärde känna varandra så mycket bättre och att kunna samarbeta med varandra. Det är något att rekommendera för elever som har börjat i nya klasser. Man lär känna varandra fort och utan läger så hade det tagit mycket längre tid. Det speciella med den här resan var på kvällen när vi skulle sova. Vi var uppe och prata nästan hela natten.


Bildkälla: http://www.fotofinnaren.se/displayimage.php?album=92&pos=41

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Post a Comment